0,00

Over be-flowerd

Wil jij een origineel bruidsboeket? Ben jij dol op het thema “vintage”? Kies jij liever voor een alternatief bruidsboeket?
Wil jij dat jouw bruidsbloemen langer mooi blijven dan 1 dag?
Dan ben je nu op de juiste webpagina gekomen!

Hallo lieve bruid en/ of bruidegom,

Trouwen met originele bloemen, dat is wat jij wilt en daarom ben je op mijn website terecht gekomen!
Mijn naam is Daphne Engelke en ik maak Blijvende Bijzondere Bruidsbloemen van vilt en andere materialen. Misschien zijn “nep-bloemen” niet de bloemen, waar je in eerste instantie aan denkt als je gaat trouwen. Maar originele bloemen zou je wel graag willen, toch?
Met mijn website wil ik je graag meenemen in de mooie wereld van vilt.  Niet stoffig, niet oud-bollig, maar juist hip en blijvend.

Hoe gaaf is het als jij straks straalt met een bruidsboeket, een polscorsage of ander bruilofts-moois?
Dat jij ook na jouw trouwdag bloemen in huis hebt die hun glans, uitstraling en kleur behouden?
Waardoor jullie nog lang na kunnen genieten van jullie mooiste dag!

Dat wil jij toch ook? En ik verzeker je dat jij jullie trouwdag precies de sfeer kunt geven, die jij voor ogen hebt, juist met vilten bloemen.  Want vilten bloemen zijn uniek, aaibaar, hand gemaakt en super origineel. Als je kiest voor be-flowerd, dan ga jij zeker stralen en jullie gasten zullen zich verbazen over de details en de natuurlijke uitstraling van de bloemen.

Het is mijn passie om een boeket ( of iets anders natuurlijk)  te maken, dat precies past bij jullie wensen.
Met jouw ideeën en inspiratie en de door mij gemaakte bloemen, gaan we een prachtig boeket en een mooie herinnering aan jouw trouwdag creëren!

Hoe werkt het?:

Ik heb geen webshop, want in een shop koop je producten die klaar zijn, dat zou betekenen dat ik bedenk hoe jouw bloemen, jouw boeket eruit zou moeten zien. Dat lijkt mij niet de juiste manier. Het zijn jullie ideeën, het is jullie trouwdag en het gaat dus jullie keuze zijn met misschien een beetje hulp van mij ;-).

Ik heb deze website gevuld met prachtig beeldmateriaal van bloemen, boeketten en ander vilt-moois, wat ik tot nu toe heb gemaakt. Hierdoor kun je een goed beeld krijgen van wat er mogelijk is en welke kleuren en bloemsoorten jou aanspreken.  Alles kan aangepast worden qua kleur, model en sfeer. Het kan zelfs zo zijn, dat jouw bloem of kleur er nog niet bij staat.
Geeft niets: mail me via het contactformulier, dan bekijken we samen wat er mogelijk is, want ik vind het super leuk om steeds uitgedaagd te worden en nieuwe boeket-vormen of bloemsoorten uit te proberen.

Wil je de vilten bloemen in het echt zien?:

Jij weet ongeveer wat je wilt, maar zou de bloemen graag in het echt willen zien.
Dan heb je twee opties:

  • Stel je woont in de buurt. Of niet, maar je wilt toch graag langs komen. Dan vind ik het gezellig als je naar mijn atelier komt in Eindhoven. In mijn atelier heb ik een groot aantal wolviltkleuren op voorraad en prachtige staalkaarten met alle kleuren, zodat we bv met behulp van een meegebracht stukje stof kunnen kijken wat het mooiste bij elkaar past.
  • Woon je iets minder in de buurt of ben je niet in de gelegenheid naar het atelier te komen, dan kan ik ook stukjes vilt opsturen voor de kleuren, zodat je thuis kunt kijken wat mooi bij jouw ideeën past!

Als we dan samen weten wat jij graag wilt, dan maak ik een offerte. Ik verstuur mijn vilt-creaties altijd aangetekend, zodat we er allebei zeker van zijn, dat ze net zo mooi bij jou aankomen als dat ik ze hier heb verpakt.
Als je akkoord gaat met de factuur, dan vraag ik een aanbetaling en ga ik aan de slag. Tijdens het “maak-proces” stuur ik regelmatig een foto-update zodat je weet hoe het wordt. Reken zo’n 4 weken maaktijd plus een week verzendtijd ( je weet tegenwoordig nooit met postnl ;-) )

Ophalen of verzenden?:

Ben je helemaal tevreden, dan kun je het boeket komen halen of ik stuur het je toe. Voordat ik het boeket opstuur is het de bedoeling dat de gehele betaling binnen is. Het boeket wordt in een deugdelijke verpakking verzonden. Ik gebruik “gebruikte dozen” zodat het milieu niet extra belast wordt.

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie en het lijkt me erg leuk om voor jou een vilten bruidsboeket en/ of corsages of ander moois te gaan maken. Enne ben je nog niet uitgelezen en wil je meer weten over mij en mijn bedrijf be-flowerd,  schrijf je in voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina en mis geen enkele blog!

Lieve groetjes,

Daphne Engelke

Heb je een vraag? Meer inspiratie nodig?  Algemene voorwaarden

 

Pinterest
Social Media

vilten bloemen

Originele Bruidsbloemen. Houdbare Bruidsbloemen. Be-flowerd is gespecialiseerd in het maken van Blijvend Bijzondere Bruidsbloemen van 100% wolvilt.
Kies voor een boeket, corsage of ringbloem, er is van alles mogelijk.
Zoek jij een blijvende herinnering voor jullie mooiste dag?
Met heel veel liefde en plezier ga ik voor jullie aan de slag.
Liefs Daphne

Ontvang de gratis Download: Bloem en Betekenis

FAQ & Algemene Voorwaarden

FAQ