Ik had het beloofd, ik zou nog een blog schrijven over de producten die ik eerder heb gemaakt voor be-flowerd. Deze keer zijn geluksengeltjes, rode rozen en sneeuwklokjes de onderwerpen van deze blog.

In opdracht: rode rozen voor de PVDA

Voor de afdeling van de PVDA te Eindhoven heb ik meerdere keren rode rozen mogen maken. Rode rozen in de vorm van een ketting of ring. Je kunt je vast wel voor stellen hoe ik me voelde toen ik deze opdrachten kreeg! Het is er vooralsnog niet van gekomen dat ook PVDA Landelijk met rode rozen van be-flowerd rond loopt, maar ja wat niet is kan nog komen.

In opdracht: geluksengeltjes voor 3x Mont Ventoux

Zo mooi, ik was er stil van. Be-flowerd mocht 33 geluksengeltjes maken van vilt met een knoop erop die – indien gewenst – van een verloren dierbare is geweest.

Quote:  “Tien fietsers, drie hardlopers en acht kinderen uit Eindhoven en Veldhoven bedwingen op 5 juli de Franse berg Mont Ventoux om de strijd aan te gaan met kanker. Ze eren hiermee hun geliefden, maar halen ook geld op om een prentenboek uit te geven voor kinderen die een dierbare verliezen aan kanker. Daarnaast steunt 3xVentoux040 wetenschappelijk onderzoek aan de TU/e”.

In opdracht: sneeuwklokjes

Wat een eer: be-flowerd mocht vilten sneeuwklokjes maken voor de leukste winkel aan het Trudoplein in Eindhoven. De winkel heet bij tante Betsy. En daar tussen de mooiste haak- en breigarens, de gaafste patronenboeken en de meest ergonomische haaknaalden mocht het bosje sneeuwklokjes staan.

Bij tante Betsy kun je ook kant en klare producten kopen, maar het liefste helpt Tanja je bij het starten van je nieuwe hobby of het uitbreiden van je bestaande hobby. Ga gauw een keer kijken bij haar in de winkel, er zijn ook regelmatig workshops die je kunt volgen. En wie weet kun je er binnenkort ook vilt kopen. Dat zou gaaf zijn!

[separator type=”top”][/separator]

Wil je meer weten over de werkwijze? Of heb je een vraag?

Pin It