Sjonge, ik kan geen woonblaadje open doen of de kleur OKERGEEL komt naar voren. Ik vind de kleur echt prachtig, dat is ook wel te zien in ons huis. Wie weet is deze kleur ook iets voor jullie interieur?

Je kunt natuurlijk een hele muur verven in deze prachtige zonnig tint, maar waarom geen vlak? Of misschien een los paneel wat je weer een andere kleur kunt geven als Okergeel weer “uit” is?

In ons gezin lopen we niet mee met de mode, maar toevallig hebben we eind zomer 2015 onze woonkamer helemaal aangepakt. En de kleuren okergeel en poederroze zijn het uitgangspunt geweest van deze metamorfose!

En laat dat nu dus in alle woonbladen de kleur te zijn om je huis mee te pimpen! De Ariadne at Home, de VT wonen, en zelfs de Home and Garden doet mee.

En natuurlijk hoef je niet meteen al je muren een andere kleur te geven. Een plaid van Ook in het paars als accessoire of een mooi vilten kussen van HINCK. Of natuurlijk vilten bloemen van mij!

Wil jij graag bloemen in jouw huis die passen bij jouw interieur. Laat het me weten en ik ga voor jou aan de slag. Is dat donkere hoekje in je huis ook meteen weer opgevrolijkt.

Liefs Daphne

Pin It