Waar worden al die mooie bloemen gemaakt? Kom maar mee, dan laat ik het je zien!

Zelf vind ik het altijd hartstikke leuk om te zien, hoe werkplekken van iedereen die creatief is, eruit zien. Mijn werkplek is gewoon bij mij thuis. Wij zijn op zolder gaan slapen, zodat ik in de grootste kamer op de eerste verdieping kan werken én dichtbij mijn zoon kan zijn. Hij is inmiddels 10 jaar en heeft eigenlijk geen direct toezicht meer nodig tijdens het spelen met vriendjes, maar dat is weleens anders geweest ;-) Het was ontzettend fijn om “in de buurt” te zijn, zonder dat ik me er direct mee hoefde te bemoeien.

Mijn atelier is van alle gemakken voorzien, een hele fijne naaimachine, een lockerkast met heel veel vakken, waar ik al mijn spullen goed in kan bewaren. Een groot bureau waar ik al mijn werk goed kan doen en waar mijn zoon en zijn vriendjes ook bij kunnen zitten. Al mijn kralen, lint, stof en accessoires mooi geordend, zodat ik er super gemakkelijk bij kan.

Mijn wolvilt ligt op kleur in de lockerkast op kleur. De hele lappen liggen op voorraad keurig op kleurnummer gesorteerd en alle restjes liggen in de lades. Ook op kleur. Want er gaan geen restjes weg tenzij ze te klein zijn om het kleinste bloemblaadje mee te knippen. Ik gebruik dus echt alle restjes vilt!

Mijn bruidsparen heet ik ook welkom in deze kamer, zodat ze alles van dichtbij kunnen zien. Ik heb voorbeeldbloemen, kleurstalen en rollen lint om samen met het bruidspaar hun wensen voor hun belangrijkste dag te realiseren.

Vaak komen de bruidsparen ook tussendoor naar de vorderingen kijken, zodat we tussentijds kunnen bijstellen, toevoegen en vervolmaken van de bloemen of bruidsboeketten. Natuurlijk krijgt ieder bruidspaar, als hun opdracht klaar is, een mooi en lief cadeautje van mij! Heb jij ook zin om te trouwen met vilt? Via onderstaande buttons kom je nog meer te weten over de verschillende mogelijkheden van be-flowerd.

Liefs Daphne

Wil je meer weten over de werkwijze? Of heb je een vraag? Meer inspiratie nodig?

 

 

Pin It