Een nieuwe bloem; het madeliefje maar dan in een XL versie.
Zelf maken of koop haar gemakkelijk in de nieuwe shop.

Altijd in beweging, altijd uitproberen of ik nieuwe bloemen kan maken. Het madeliefje stond al langer op mijn “zogenaamde verlanglijstje”. Maar het is zo’n piep klein bloempje dat ik er nog niet aan begonnen was.

Een XL bloem zou het moeten worden, maar hoe ga ik dat uitvoeren? Na wat proefjes gemaakt te hebben, is dit het resultaat:

Grote bloemen van zo’n 10 cm in doorsnede, met heel veel losse blaadjes, waar mooie nerven in gestikt zijn. De bloemen zijn prachtig in allerlei kleuren en kunnen dus gemakkelijk aan jouw outfit aangepast worden. Aan de achterkant van de bloemen zit een “hoesje” waar een alligatorclip in geschoven kan worden. Deze clip is super stevig en heeft tandjes die ervoor zorgen dat de haarspeld zelfs in heel kort haar goed vast blijft zitten! Ik heb het vandaag getest. Had flink tegenwind en toch bleef de speld op haar plek!

Eventueel kun je de clip er ook uithalen en er bv een magneetje in duwen of een veiligheidsspeld zodat je de bloem ook als broche kunt gebruiken.

Bestel jouw bloem in de shop.

Pin It