Kerstmis editie:

Wat een prachtig magazine is het MAAK magazine toch. En wat geweldig dat ik een exemplaar heb kunnen bemachtigen. Want ik geloof dat het al na twee dagen uitverkocht was…..

Er zitten heel veel leuke, lieve en mooie goodies in de grote doos, die het pakje extra speciaal maken. Natuurlijk had be-flowerd ook haar steentje bijgedragen en zaten er piepkleine geluksengeltjes in het pakketje.

Speciaal voor deze editie heb ik twee tutorials geschreven en deze zijn opgenomen in het tijdschrift. Dus als je interesse hebt om een kerstboompje te maken van recycle stofjes of een lief geluksengeltje/ bloemenmeisje van vilt, dan raad ik je aan heel gauw bij iemand in het tijdschrift te kijken….

Maar omdat het bijna kerst is, laat ik jullie hieronder zien hoe je het kerstboompje beschreven staat in het maakmagazine:

DIY Kerstboom

En verwijs ik naar mijn webshop voor het patroon van het bloemenmeisje.

bloemenmeisjes

Heel veel MAAK plezier!

Pin It