Be-flowerd gaat naar een geweldige bruidsbeurs: de Love & Marriage beurs. In het weekend van 31 oktober en 1 november sta ik ik Den Bosch en op 16 en 17 januari in Eindhoven.

Heb jij 1 van die weekenden vrij en zou jij het geweldig vinden om op deze beurs te kijken wat er allemaal voor een moois te koop is? Om ideeën op te doen en kennis te maken met verschillende bruidsleveranciers? Dan maak je nu kans om vrijkaarten te winnen! Lees vooral even door ;-)

Eigenlijk is het mijn eerste echte grote bruidsbeurs. Ik heb al wel eens op wat kleinere beurzen gestaan, maar nu verwacht ik super veel publiek. En dat vind ik wel erg spannend hoor! Want hoe ga ik dat doen in mijn eentje? Welke actie zal ik eens voor jou als mijn klant bedenken? Heb ik voldoende tijd om jou en al die andere bruidsparen uit te leggen hoe bijzonder en mooi vilten bloemen zijn?

En wie weet ga ik jou wel ontmoeten! Wat moet je doen?

Mail jouw motivatie naar info@be-flowerd.nl en maak kans op 2 van de 4 vrijkaarten voor de Love en Marriage beurs in Den Bosch op 31 oktober en 1 november 2015. Zo kun je gezellig met je toekomstige partner, moeder, vriendin of wie dan ook gaan genieten van deze beurs.

PS: De vrijkaarten voor Eindhoven worden later in het jaar verloot, dus hou de blog in de gaten.

liefs Daphne

Pin It