Een nieuw trouwseizoen is van start gegaan! Onze eerste beurs voor het seizoen 2017-2018 begint in Den Bosch op de Love and Marriage beurs…

Ook dit jaar mocht mijn bedrijf weer deelnemen op het Wedsyplein. Het plein voor ondernemers die hun producten volledig met de hand maken. We hebben dit jaar zelfs een geweldig leuk houten huisje gekregen die we mochten decoreren.

De beurspresentatie, die ik heb gemaakt biedt een kijkje in de “keuken” van be-flowerd. Heel veel verschillende soorten bloemen zijn samen gebracht in een speciaal kleurverloop. Door de prachtige kaarsen van Momantai, de “gradients”, te gebruiken kun je dit prachtige kleurverloop goed zien.  Ik heb geen gebruik gemaakt van bladgroen, alles wat groen had moeten zijn is nu ‘wit’, zodat het de aandacht niet afleidt van de bloemen.

Tijdens de beurs kun je live ervaren wat er allemaal mogelijk is aan bloemen en kleuren. Via de website en de foto’s is dat soms net iets moeilijker. In de presentatie laat ik zien dat je jouw bruidsbloemen helemaal zo kunt samenstellen zoals jij het het mooiste vindt. Alles is bespreekbaar en mogelijk.

De leukste reacties:

Wat een gave presentatie, ik wist niet dat Vilten bloemen zo mooi konden zijn!

Dit ziet er heel professioneel uit, zo kan ik mijn man misschien wel overtuigen om blijvend bijzondere bloemen te nemen voor onze trouwdag.

Ik ben allergisch voor bloemen, dit is de oplossing.

Ook nog een leuke video van mijn beursstand om te bekijken.

Ik ben super benieuwd welke bruidsparen ik mag begroeten in mijn mailbox of in mijn atelier. Uiteraard hou ik jullie op de hoogte van al het moois dat ik weer mag gaan maken voor dit nieuwe trouwseizoen. Ik kijk er naar uit!

Liefs Daphne

Wil jij dit ook?neem gerust contact met mij op via deze link.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Pin It