Hoera, mijn zoon en ik zijn jarig op respectievelijk 5 en 3 maart. Weer een nieuw jaar en wat voor 1. Pelle gaat komend schooljaar naar het voorgezet onderwijs en ik heb mijn vaste contract opgezegd!

Zo zeg en dat is spannend! Maar het voelt ook heel bevrijdend. Ik had continu het gevoel dat ik mijn bedrijf op een lager pitje moets zetten. Ik had het gevoel dat mijn energie op was als ik uit mijn werk kwam. Er kwam dan niet zoveel/ niets meer uit mijn handen en dat gaf mij geen prettig gevoel. Het is nogal een stap natuurlijk en niet van de een op andere dag besloten, daar zijn al wat jaren aan vooraf gegaan.

En nu is het dan zover, ik ga 100% voor be-flowerd en het prachtige concept van blijvend bijzondere bloemen maken voor mensen met een speciale wens: van bruiloft tot uitvaart, van gala tot  communiefeest. En dat ga ik met jullie vieren. Ik heb namelijk een nieuw concept in gedachten “flat flowers”, maar het hoe en wat, dat ga ik nog niet helemaal verklappen, eerst maar eens uitproberen…En daar kan ik jullie hulp bij gebruiken. Ik ben op zoek naar bloemen die jullie het allermooiste vinden, waar jullie hart echt van gaat kloppen. Maar dan dus vooral in het platte vlak…..

Willen jullie die bloemen met mij delen?

Ik ga dan 1 of 2 bloemen uitwerken volgens mijn nieuwe idee en dat deel ik dan met jullie en degene met de bloem die het beste is gelukt, die krijgt de bloem in het nieuwe concept van mij thuis gestuurd. Voor de anderen stuur ik dan een foto via social media. Ik heb nog geen idee of het concept gaat werken, maar daar kom ik zo vast achter.

Alvast bedankt voor jullie hulp!

Liefs Daphne.

Pin It