Marie-Anne schreef vorig jaar: Al een tijdje heb ik jouw website open staan in mijn web browser. Als een mooi idee voor de bloemen voor ons trouwen. Wij (Krijn en Marie-Anne) zijn voornemens om in het huwelijk te treden in juli 2016.
We hebben al heel veel geregeld, maar we lopen een beetje vast wat te doen met de bloemen. Het idee om een levenslang aandenken te hebben en niet bloemen die maar een paar dagen goed blijven spreekt ons wel aan.

Maar ja ze wisten niet precies wat ze wilden. Een boeket of misschien alleen een polscorsage. Ze hadden al overleg gehad met de fotograaf en hun bruiloft zou “traditioneel” worden. Ze wilden geen bonte bloemen. Ze wilden wel graag corsages voor de daggasten. De vraag die Marie- Anne stelde in de mail was: Zou je met ons mee willen denken? We zijn erg benieuwd naar jou ideeën.

En zo kwamen we met elkaar in contact en heb ik wat voorbeelden gestuurd van traditionele bruidsboeketten, bloemen in het wit om zo al een beetje te kunnen nadenken over wat ze mooi zouden gaan vinden. Eenmaal op bezoek in mijn atelier viel hun oog op het boeket met de 3 grote pioenen/ dahlia’s. Met een warme kleur donker groen.

Bij dit boeket passen kleinere dahlia’s met blad in dezelfde vorm, zodat de daggasten allemaal een mooie corsage kregen en meteen een bedankje om te bewaren aan hun mooiste dag. De bedankjes lever ik in een mooi foliezakje met een lief hartje als sluitzegel. Marie-Anne wilde ook graag een passende polscorsage zodat ze ook zonder boeket nog “paste”. En deze polscorsage kun je natuurlijk ook nog dragen op dagen dat je niet trouwt!

Dank je wel Marie- Anne en Krijn voor jullie vertrouwen in mijn bedrijf! Heel veel geluk samen voor nu en in de toekomst.

Liefs Daphne

Wil jij dit ook?neem gerust contact met mij op via deze link.

 

Pin It