Het lelietje van dalen is een lief klein bloempje en heb ik ooit voor een van mijn eerste klanten nagemaakt. Dit bloempje had een speciale betekenis voor haar.

Ieder mens kan enorm genieten van de natuur. Soms zijn wij het alleen even vergeten hoe heerlijk het is om ons hoofd leeg te kunnen maken tijdens een wandeling, Soms nemen we bewust de tijd om in de natuur te zijn, maar meestal ervaren we dat we “te weinig tijd” hebben. Daarom probeer ik – ook al woon ik in de stad – overal waar ik loop en fiets in voortuintjes te kijken, in plansoentjes of gewoon zomaar in een boomspiegel.

Vaak vind ik dan de mooiste bloempjes die hun kopjes boven de grond uitsteken. Op weg naar de school van mijn zoon staat in mei de voortuin helemaal vol met lelietjes-van-dalen. Ze staan onder grote bomen en lijken bijna licht te geven.

 

Neem jij vanaf nu ook eens de tijd om eens naar beneden of naar boven te kijken en te genieten van alles wat er groeit en bloeit? En wie weet vind jij dan wel een mooie bloem die je heel graag nagemaakt ziet. Dan ga ik jouw idee uit laten komen.

Liefs Daphne

Wil jij dit ook?neem gerust contact met mij op via deze link.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Pin It