Ik voel, ik kijk, ik leef!

Nog even terug naar dat gevoel. Naar het gevoel van ertoe doen, het gevoel gezien te worden, het gevoel dat alles klopt. En dat gevoel, voelen, gewoon op de plek waar ik nu ben! En geloof me, dat lukt! Als je weet wie je bent en wat je graag doet en wat je missie is in jouw leven. Dat je voelt welke mensen er met je mee leven en met wie je je minder verbonden voelt. Als je dat mag voelen, dan stroomt alles.
En natuurlijk zitten er rotsen op je pad en is het soms eb en soms vloed voor je gevoel. Maar wat geeft dat: zonder eb, geen vloed en zonder vloed, geen eb. Dus wat is het ergste wat er kan gebeuren vandaag?
Weet je dat antwoord? Of denk je, nou als dat het ergste is?

Ga er dan voor! Ga voor jouw plannen, ideeën, en creaties. Neem jouw ruimte in.
Samen komen we waar we willen zijn!
Liefs Daphne

Pin It