Ladiesnight in het parktheater, de laatste voor het theaterseizoen 2014-2015, dus zorg dat je erbij bent!

Op vrijdag 17 april vindt de laatste voorstelling met ladiesnight plaats in het parktheater met de voorstelling Powervrouwen. De voorstelling is van 20.00 tot 21.30 uur. De ladiesnight start een uur eerder dan de voorstelling begint.
Dus je bent vanaf 19 uur welkom!

img12040_63

En dan natuurlijk meteen even gezellig doorlopen naar de verschillende stands van leuke lokale bedrijven die prachtige producten bij zich hebben. Ik sta er ook weer met mijn geluksengeltjes. En speciaal voor de snelle beslissers liggen er weer een groot aantal engeltjes klaar tegen gereduceerde prijs, ingepakt en al. Je koopt het engeltje dan precies zoals het er ligt.
Maar wil jij nou graag een keuze maken uit de verschillende kleuren kralen, vleugels, bedels en hangertjes, om dan ter plekke jouw voorkeur in elkaar te laten zetten, dat kan natuurlijk ook! Dat is wat ik heel graag voor jou wil doen. Neem wel wat contant geld mee, want ik ben niet in het bezit van een pinautomaat.

Mocht je nou speciale wensen hebben en de geluksengeltjes ook lekker makkelijk voor een gereduceerde prijs in jouw tas willen stoppen, dan heb ik nu een leuke actie voor jou! Bestel voor 15 april via de mail jouw engeltjes (met al jouw voorkeuren) en je krijgt bij bestelling van 5 engeltjes een 6e gratis! Altijd een leuk cadeautje voor jezelf of voor iemand anders.

NB: Dit geldt alleen als je je bestelling doorgeeft voor 15 april en het op komt halen op 17 april voor de voorstelling van powervrouwen of in de pauze.

Tot horens
Liefs Daphne

Pin It