Vilten bloemen die lijken op echte bloemen dat is de sfeer en uitstraling die be-flowerd met haar bloemen graag wil bereiken.

De klaproos: In het algemeen staat deze bloem symbool voor troost, slaap, dromen en ook voor hoogmoed en vergankelijkheid van aardse glorie. Daarnaast staat de klaproos ook symbool voor de dodenherdenking door een veldslag in Vlaanderen in de Eerste Wereldoorlog. Als symbool voor eeuwige slaap zou de klaproos dan met de Eerste Wereldoorlog verbonden zijn. Niet super vrolijk dus.

En dat terwijl ik zo geweldig vrolijk word, als ik een klaproos zie in een groot veld of langs de weg. Zo mooi helder rood. Dus ik heb de klaproos een hele hoop vrolijkheid mee gegeven, althans in mijn beleving.
Klaprozen worden steeds vaker gebruikt in allerlei bruidsboeketten van mijn klanten. Hieronder kun je de verschillende kleuren zien. De kleur rood wordt niet zo vaak gebruikt in bruidsboeketten….

De klaproos kan verwerkt worden in een bruidsboeket, als corsage en/ of polscorsage. Kijk maar eens bij de verschillende trouwfoto’s van mijn klanten!

Geweldig hé, al die kleuren en verschillende maten? De klaproos kan dus altijd en overal!

Liefs Daphne

Pin It