“Lieve Daphne, in mijn zoektocht naar een leuke rode vilten of leren corsage kom ik op jouw website terecht. Mooie dingen maak je! Ik ben op zoek naar een mooie dieprode (kerstrood) polscorsage. Heb je die in je collectie en kun je me die op korte termijn leveren (ik heb hem volgende week zaterdag nodig voor een kooroptreden).

Het is kort dag, dat realiseer ik me. Maar wie niet waagt … ;-) Benieuwd naar je reactie :-)”

Zo leuk dit soort opdrachten! Ik heb voor Ineke een klaproos gemaakt in een grotere uitvoering dan normaal. Zowel voor om haar pols als voor op haar kleding.

Het ziet er zo feestelijk en prachtig uit al zeg ik het zelf. De klaprozen zien er zo uit als je ze van dichtbij wil zien:

Wil jij nou ook zo’n grote klaproos om je arm? Ze zijn rond de 14 cm groot. Zo kom je lekker gekleurd voor de dag.
Stuur je mij een berichtje als je interesse hebt?

Liefs Daphne

Pin It