Weer een leuke nieuwtje: Be-flowerd is partner geworden van “Dit is VONK“.

Een quote van hun website: “Jouw feest is niet zomaar een feest. Jij begrijpt dat, en wij ook. Vonk heeft door jarenlange ervaring de expertise in huis om een belevenis van jouw feest te maken. Vele bedrijven en bruidsparen gingen je reeds voor en beleefden de dag van hun leven.”

Vonk heeft een aantal prachtige locaties waar je kunt trouwen. Zowel op Aquabest in Son/ Eindhoven als in Eersel aan het E3 strand. Op deze locaties zijn verschillende ruimten met ieder een andere sfeer waar je jullie trouwfeest kunt vieren.  Zo heb je Zaal Zuyver in Eersel aan het water met een ondergaande zon (als ze zich niet verstopt achter wolken natuurlijk). De beachclub zelf, met prachtig terras en buddha-vlonder.
En het gave is dat je ook echt kunt trouwen op deze locaties, dus met de ceremonie erbij. Geen gedoe, met eerst naar het stadhuis en allerlei routebeschrijvingen. Gewoon jullie belangrijkste dag rustig genieten op één van deze fantastische trouwlocaties. Compleet bruiloftsgenot dus!

En omdat het lastig is om dat vanaf de website te bekijken, nodig ik je bij deze uit om op de Kijkmiddag te komen van Vonk. Het is van 14.00 tot 16.30 en alle weddingpartners van Vonk zijn ook aanwezig. Op deze manier kun je én de locatie bekijken, maar ook nog extra ideeën op doen de voor versiering van je bruiloft. Eens kijken welk bruidsboeket voor jullie het mooiste gaat zijn, misschien toch die photobooth huren of kijken welke ringen ook mooi zijn.
En heb je alles al tot de puntjes geregeld dan is het nog steeds de moeite waard, want het wordt met een hapje en een drankje gewoon een gezellige middag.
Alvast een beetje voorproeven en genieten!

Tot de 29e….
Liefs Daphne

Vonk_kijkdag2015-aangepast

Pin It