Wat ik jullie nog graag meer wil vertellen over mij, mijn bedrijf en mijn gezin. Een kleine kijk achter de schermen, mijn drijfveren en mijn passie.

Handgemaakte Blijvend Bijzondere Bloemen, begon met een passie voor het bewerken van vilt tot prachtige vilten bloemen voor mensen die ook houden van unieke stukken. Bloemen die een speciale gelegenheid zal overleven en die een aandenken zijn die ze kunnen behouden voor de komende jaren. De frisse en heldere kleuren van het vilt dat ik gebruik, mijn liefde voor bloemen en planten uit de tuin en mijn zoon, zijn mijn dagelijkse inspiratiebron. Mijn hoop is dat je verliefd zult worden op een van mijn creaties, omdat ik helemaal gek ben op het maken van iedere bloem. Mijn inspiratie komt gewoon uit mijn tuin, de prachtige verse bloemen van een bloemist hier op de hoek en van plaatjes op de computer.

Mijn eerste creaties zijn afgeleid van bloemen die in mijn tuin bloeide en die ik zo prachtig vond, dat ik ze blaadje voor blaadje heb ontleed en in vilt heb nagemaakt.  Ik ben voortdurend aan het kijken naar nieuwe bloemen en ik leer mezelf steeds weer nieuwe vormen en modellen aan.  Planten en bloemen veranderen in de tijd, ze zijn vergankelijk en dat is de reden waarom ik ze graag opnieuw wil maken. Iedere bloem die ik maak heeft haar eigen vorm, stiksel en perfecte imperfectie omdat ik ze allemaal met de hand maak. 

De losse bloemen en kleine boeketjes die in de webshop staan fleuren je slaapkamer, woonkamer of kantoor op of toveren een glimlach op iemands gezicht, als je ze cadeau geeft.

Zie je een boeket of corsage die je geweldig vindt, maar heb je je eigen kleur ideeën? Neem gerust contact met mij op en ik ga prachtige bloemen voor je maken! Al mijn bloemen zijn handgemaakt zonder gebruik van stencils of machines, dus elke bloem is speciaal. De bloemen zijn gemaakt van vilt dat vervaardigd is van 100% wolvilt en voelt zacht en warm aan. Elk item op de site kan worden aangepast aan jou of jullie wensen. Neem gerust contact met mij op om kleur, stijl, grootte en andere mogelijkheden te bespreken. Omdat de bloemen handgemaakt zijn heb ik ongeveer 3 weken tot 6 weken nodig om je bestelling klaar te maken. Ik heb wat extra tijd nodig voor de grote bruiloft bestellingen, maar ik zal ten alle tijden in contact blijven met je over de tijdlijn en vooruitgang.

Ik hoor graag van je, Liefs Daphne

Pin It