Heb jij een lievelingsbloem? Zat jouw lievelingsbloem in jouw bruidsboeket, maar is dat boeket nu niet meer zo fris en kleurrijk, omdat je al een paar jaar getrouwd bent? Lees dan vooral even mee:

Mijn lieve vriendin vierde afgelopen 5 maart, haar 12,5 jarig huwelijk met haar man ;-) Zij was destijds mijn eerste bruiloft die ik meemaakte. Ik vond het zo mooi en romantisch. Ze had een bruidsboeket met 1 grote bloem in het oranje, dat kon ik me nog goed herinneren. en de bloem leek een beetje op een artisjok. Via een oude trouwfoto en een beetje googlen kwam ik erachter dat de grote bloem een “protea” heette.

 Een protea is een vrij grote bloem, die je prachtig als solitair kunt gebruiken in een bruidsboeket met blad eromheen bijvoorbeeld. Ik heb de bloem aan de hand van een echte protea in vilt uitgevoerd. De bloem is ongeveer 10/12 cm in doorsnede. De buitenste blaadjes zijn voorzien van subtiele ijzerdraadjes zodat ze buigbaar zijn.

Ik heb de bloem op het feest aan haar gegeven en ze vond m prachtig. Ook haar man vond het erg leuk dat ik me hun trouwboeket zo goed kon herinneren. Leuk compliment, toch?

Ben jij ook op zoek naar iemand die jouw lievelingsbloem blijvend bijzonder kan (na)maken? Wie weet kan ik iets voor jullie betekenen….Ik ben benieuwd welke bloem(en) ik voor jou mag maken. Via de email kun je me bereiken.

Ik wacht in spanning af!
Liefs Daphne

 

Bewaren

Pin It