Ga jij binnenkort trouwen? En weet je eigenlijk niet waar je moet beginnen? Kijk dan eens op de website van Maudy. Zij is een weddingplanner die heel graag jouw dromen waar wil maken. Misschien iets voor jullie?

Ik weet het echt niet of ik een weddingplanner in de arm zou nemen hoor. Wij hebben destijds zelfs alles geregeld en wat ik me nog goed kan herinneren is dat er veel op ons af kwam. Dat het soms heel moeilijk was om te definiëren wat we nou echt wilden. Wat we vooral niet wilden was vaak wel duidelijk ;-) Maar ja dan kom je weer zo’n leverancier tegen die zegt dat je hun product echt nodig hebt. Of dat iets absoluut traditie is. En tja blijf dan nog maar eens bij jezelf!

ja ik wil een weddingplanner

Misschien heb je je trouwdag al helemaal uitgestippeld, misschien weet jij precies wat je wil en schrijf je al je hele leven plakboeken vol met wat je allemaal graag zou willen. Dan hoef je eigenlijk niet verder te lezen. Maar weet je dat nou niet, heb je geen idee of je een specifiek thema zou willen of een kleur, of weet je niet waar je de locactie kunt vinden die precies bij jullie trouwdag past? Dan kun je tegenwoordig een weddingplanner in de arm nemen.

ja ik wil een weddingplanner

Een weddingplanner is iemand die alles voor jullie trouwdag van A tot Z uit handen kan nemen. Maar hij of zij kan ook een gedeelte op zich nemen. Het voordeel is dat weddingplanners heel veel contacten hebben met allerlei bedrijven uit de trouwbranche en daardoor precies weten waar ze wat kunnen vinden dat precies aansluit bij jullie wensen.

En zo kom ik dan bij Maudy van “ja ik wil weddingplanner“. Ik heb Maudy ontmoet op de Sounds of Love trouwbeurs en zij was op zoek naar inspiratie voor haar bruidsparen. En toen zag ze mijn Blijvend Bijzondere Bruidsbloemen en daar wilden ze graag wat meer over weten. Ze wilden haar bruidsparen laten weten dat deze bloemen een prachtige optie zijn ipv echte bloemen. Bloemen die houdbaar, aaibaar en vooral super origineel zijn.

Ik schrijf daarom graag een mooi verhaal over haar dienst! Maudy wil jullie dromen waar maken. Ze is enthousiast en betrokken en zit vol energie om aan de slag te gaan voor jullie!  Ze kan als geen ander plannen en organiseren en is uiteraard stressbestendig. Ze maakt met veel plezier draaiboeken en regelt alles zo dat de wens, dromen en verwachtingen van het jullie als bruidspaar uit kunnen komen.

Nemen jullie contact met haar op als jullie interesse hebben? Zou ze helemaal gaaf vinden. En mochten jullie al gebruik hebben gemaakt van een weddingplanner hoor ik graag jullie ervaringen. Deel ze met me onder deze blog als je wil!

Liefs Daphne

 

Pin It