Regelmatig maak ik ook andere leuke producten in opdracht. Dat is heerlijk om te doen. Even iets anders maken. Het zijn vaak opdrachten die helemaal niets met bloemen te maken hebben en waar ik een nieuw ontwerp voor mag maken.

In opdracht: Popsjes&Co

Zo heb ik voor Popsjes&Co een heleboel lieve, stoere en grappige Popsjes gemaakt. Kijk maar eens op de website van Lotte; de eigenaresse van deze leuke webshop.
Zoals ze zelf schrijft: “Bij Popsjes&Co vind je de vrolijkste hebbedingetjes voor je uk, voor jezelf, of om cadeau te geven… Helemaal of gedeeltelijk handgemaakt, maar altijd helemaal uniek! Iets gezien wat je leuk vindt? Bestellen kan direct! En het allerfijnst is dat alles meteen is aan te passen aan jouw wens en smaak. Zo krijg je dus een héél persoonlijk Popsjes&Co product!

In opdracht: Vilten Fruit

Een prachtige opdracht heb ik gekregen van Christy van Binnenpretwonen. Fruit maken van vilt! Dat was nog eens heerlijk om te doen. Het werken met vilt, vind ik zalig, maar nu mocht ik nieuwe patronen maken, uitzoeken en proberen. Het resultaat is prachtig.
Kijk maar eens op deze pagina: styling productpresentaties. Daar kun je zien hoe Christy de presentatie heeft vorm gegeven.

In opdracht: Mascotte voor TU/E

Een mascotte maken voor de TU/E, waarmee de professoren op de foto mochten. Het ontwerp stond op papier, maar dat bleek toch heel wat anders dan patroon tekenen. Be-flowerd heeft hierin een grote rol gehad. In overleg met de opdrachtgever en de ontwerper is dit patroon tot stand gekomen. Zo is de stoffen versie van de mascotte het evenbeeld van het ontwerp op papier geworden. Het resultaat zie je op onderstaande foto’s.

Gave opdrachten hè? Be-flowerd heeft nog zoveel meer in opdracht gemaakt, dat ik er verschillende blogs mee kan vullen…. Lees je de volgende keer weer mee?
En zoek jij nou iets speciaals wat niets met bloemen te maken heeft? Lijkt me geweldig om voor jou ook aan de slag te gaan.

Wil je meer weten over de werkwijze? Of heb je een vraag?

Pin It