Haflihuif, wat waren ze enthousiast op de Love and Marriage beurs in Den Bosch. Ik heb met Daisy gesproken en ik zou zo in een koets gaan trouwen als ik het nog eens over zou doen.

Wie weet is trouwen in een koets ook wel iets voor jullie?! Haflihuif heeft veel keuze in koetsen en je kunt je eigen span paarden erbij “kiezen”. Maar let op, de koetsen zijn super populair en snel gereserveerd.

Lees hier mee met wat info die je ook op hun website kunt lezen:

Welkom bij Stalhouderij Haflihuif

Paard en rijtuig passen in elk plaatje. De romantiek van een trouwdag wordt extra benadrukt door karakteristieke trouw- en volgkoetsen, een arrenslee neemt je direct mee naar winterse sferen en een paard met paardentram brengt gezelligheid voor jong en oud.

Stalhouderij Haflihuif beschikt over de rijtuigen én ervaring om aan alle mogelijke wensen tot in detail invulling te geven. Kijk eens rond en laat je verrassen door het veelzijdige aanbod van onder meer koetsen, paardentrams en arrensleeën!

Stalhouderij Haflihuif is opgericht door de gebroeders Bosch. Met een passie voor de paarden en alles daaromheen is een hobby met huifkarren en enkele paarden uitgegroeid tot een bedrijf met een uitgebreid aanbod aan koetsen, huifkarren, paarden en meer.

Inmiddels hebben we als team van Stalhouderij Haflihuif veel ervaring opgedaan en proberen we altijd te vernieuwen.
Dat is nodig ook, want door maatwerk kan op elke wens worden ingespeeld. Tot in detail, want trouwvervoer is meer dan alleen een koets. Ook de aankleding van het paard, de bloemversiering van de koets én de kleding van de koetsiers draagt bij aan het totaalplaatje.

Ook voor praktische zaken als vervoer naar elke locatie in Nederland of het rijden tijdens avonduren heeft Stalhouderij Haflihuif een passende oplossing. Neem vrijblijvend eens contact met ons op.

Pin It