“Door jou wordt alles mooier!”

Wat een prachtige quote voor deze frisse en kleurrijke bloemen. De Gerbera is een bloem die door haar frisse kleur en speelse vorm een grote dosis vrolijkheid in huis geven. Bovendien past deze bloem bij iedere gebeurtenis, dus met Gerbera’s zit je altijd goed.

Zeg je Gerbera, dan zeg je kleur! De basiskleuren van de echte bloemen zijn wit, rood, geel, roze, paars, oranje en groen. De bloem is er ook tweekleurig, meerkleurig en in diverse afgeleide kleuren van de basiskleuren. Het hart van deze bloem kan zwart of groen zijn. Kortom; volop keuze in kleur. De vorm oogt ook zo vrolijk. Is het je wel eens opgevallen dat als een kind een bloem tekent, dat dit de vorm van de Gerbera is?

 

Onze bruiloft stond ook ooit in het teken van gerbera’s omdat wij allebei zo van deze bloemen houden. En toch had ik de bloem nog nooit in wolvilt gemaakt. Op het wishes and wedding event van november 2014 ontmoette ik een bruidspaar dat helemaal weg was ( en gelukkig nog steeds is ;-) van mijn vilten bruidsbloemen. Zij wilde graag gerbera’s verwerkt zien in hun bruidsboeket.

Dus gauw beeldmateriaal opgezocht, gerbera’s in huis gehaald en aan de slag. Na het een ander uitproberen; wil ik het blad nou spits toelopend of rond of er juist tussen in…..en nog wat andere praktische overwegingen is deze gerbera in vilt ontstaan.

Het bruidspaar hoop ik ermee te verrassen, maar dat duurt nog even….Zodra ik er een bruidsboeket en corsages van gemaakt heb, zal ik ze met jullie delen. Voor nu kun je ze alvast los in een vaasje bewonderen…..

Super lief voor Valentijnsdag natuurlijk! Want een bloempje geven met de titel “door jou is alles mooier”, dat wil toch iedereen?!

Wil jij een gerbera geven, neem dan even contact met me op via deze link! Tot gauw

 

Pin It