De gerbera’s kunnen naast op steel, ook als strooibloem gemaakt worden.
En wat denk je van een gerbera als corsage of als trouwversiering?

De nieuwe bloem die in februari van dit jaar zo enthousiast is ontvangen, is al door veel bruidsparen gekozen om als bruidsboeket te gebruiken.
Deze trouwboeketten kan ik niet met jullie delen, want zij trouwen pas eind 2015. Maar de strooibloemen en de corsages kan ik wel aan jullie laten zien, omdat deze bloemen als voorbeeld hebben gediend voor deze bruidsparen.

Strooibloemen zou je natuurlijk door je vrienden en familie kunnen laten strooien als jullie getrouwd zijn. Maar eerlijk is eerlijk, ik zou het zonde vinden als je dat zou doen, zowel van de bloemen als van jullie investering die het zou kosten ;-).
Deze strooibloemen kun je juist wel gebruiken op de tafels bij jullie trouwlocatie, je kunt ze neer leggen bij het gastenboek of gebruiken als bedankje voor jullie gasten.

Je zou er ook een bruidshart van kunnen (laten) maken in jullie lievelingskleuren. Een herinnering voor altijd. Kortom vele mogelijkheden dus.

Haaraccessoire: Heb je al gerbera’s in jouw bruidsboeket, dan kun je ook kiezen om een vilten gerbera in je haar te dragen. Een grote versie of juist een of meerdere kleintjes. Zo heb je naast je eigen bruidsboeket met echte bloemen, een gerbera in vilt om jullie mooiste dag altijd dichtbij te kunnen dragen. Een romantische gedachte.

Dus wil jij trouwen met een gerbera, voel je vrij om contact op te nemen. We gaan samen kijken wat er leuk is voor jullie bruiloft en wat past bij jullie ideeën.

Misschien vind je het leuk om mijn eerdere blog over gerbera’s ook nog te lezen? Klik dan op deze link. 

Wil je meer weten over de werkwijze? Of heb je een vraag? Meer inspiratie nodig?

Pin It