Een Nederlands creatief, doe-het-zelf magazine, vol inspiratie en tutorials, met elk nummer een ander thema!

Een jaar geleden werd ik gevraagd om een leuke column schrijven voor in het maakmagazine! De dames vonden het super leuk als ik mijn weggeefcadeautjes voor het kerstnummer van Maakmagazine (toen in beperkte oplage verkrijgbaar, helaas nu oppperdepop), een “gezicht” gaf!  Hoe zijn de engeltjes ontstaan en wat kun je er mee doen en op welke manier geven mijn klanten ze dan cadeau? En dan was het de bedoeling dat ik dat in 200 woorden op papier kreeg.

Nou dat vond ik nog best lastig hoor. Maar het is uiteindelijk gelukt! Hieronder kun je de tekst meelezen. Maar heel veel van jullie weten dit allang natuurlijk als trouwe bloglezers!

Mijn geluksengeltjes:

De oorsprong van de geluksengeltjes ligt bij mijn achternaam “engelke”. Hoe vaak heb ik niet de vraag gehad: ”Ben jij echt zo’n engeltje?”.
Deze vraag leidde vaak tot gezellige, boeiende en persoonlijke gesprekken met de vragenstellers. Iedereen had wel iets met engeltjes.
En wat zou er nou mooier zijn om al deze mensen iets tastbaars te kunnen geven….
Wat begon met een vilten engeltje met een knoop van een overleden dierbare, nu ook in de kleine webshop aan te schaffen: rubriek rouwen en gedenken. Is uitgelopen tot een grote verscheidenheid aan geluksengeltjes: engeltjes van vilt, met een edelsteen of tekstkraal, groot of klein en in verschillende kleuren.

Regelmatig mag ik speciale geluksengeltjes voor mijn klanten maken.
Geluk voor onderweg, omdat men vaak op reis gaat, als bedankje of gewoon een klein engeltje aan een wenskaart om naast de woorden iets tastbaars te geven. Een geluksengeltje – met veel zorg en aandacht samen gesteld – passend bij diegene aan wie het gegeven gaat worden.
En dan is er sinds kort het bruidspaar: samen mooi met een sluier en een hoge hoed. Maar natuurlijk ook de moderne versie: 2 lieve dames of 2 stoere mannen die van elkaar houden.

Kortom: een “engelke” is er voor iedereen!

Wil jij er ook 1 of meer bestellen? Ga naar de webshop

Pin It