Wauw dat had ik nooit verwacht, zo’n geweldige reacties op mijn Facebook bericht over de geluksengeltjes die ik mocht maken voor een grote zorginstelling.

Het was een geweldig compliment voor mijn bedrijf dat ik bijna 300 geluksengeltjes mocht maken voor een mooi bedrijf uit Tegelen. Zo maar op een dinsdag avond kwam de mail binnen. Ik heb mezelf even moeten knijpen, maar het was echt waar.

Iedere medewerker gaat zo’n lief engeltje ontvangen. Omdat ik zo trots was, heb ik de foto van alle engeltjes op een rij op Facebook geplaatst. En daar rolde de ene bestelling na de andere uit.

Natuurlijk wil ik mijn trouwe lezers ook laten meegenieten van mijn “succes”! Tot 20 december zijn de geluksengeltjes in de webshop te verkrijgen tegen een gereduceerde prijs van 3€ per stuk ipv 3,50€ per stuk. En als extraatje ontvang je er een mini-engeltje bij!

In de shop kun je kiezen voor verschillende kleuren kralen, vleugels, bedels en haakjes. Via deze link kom je meteen in de kleine shop die bij mijn website hoort.
Ik ben heel benieuwd naar jouw keuze.
Ik zie je gauw!
Liefs Daphne

Let op deze aanbieding is geldig van 17 november t/m 20 december

Pin It