Zoek jij ook naar een origineel gastenboek? Lees deze blog en kijk eens op pinterest!

Als je eenmaal op pinterest gaat kijken, dan ben je verkocht. Daar wil ik je wel even voor waarschuwen. Maar het voordeel is wel dat het je niets kost dan alleen maar tijd! En vaak hebben we dat ook niet voldoende, maar als jij het voornemen hebt om te gaan trouwen, wil je die trouwdag vast en zeker tot in de puntjes regelen.

Dus neem er gewoon even de tijd voor en kijk op de verschillende borden van be-flowerd en vergeet ook vooral niet om op andere borden te kijken!

Als gastenboek kun je natuurlijk een boek kopen, waarin iedereen zijn of haar naam schrijft met hun adres. Maar waarom zou je dat willen?
Je stuurt hen allemaal een kaart om te komen, dus de adressen weet je wel! Wat veel leuker is, is als je gasten te plekke of van te voren iets moois voor jullie maken of schrijven of tekenen, zodat jullie een aandenken hebben aan al die lieve mensen die er voor jullie waren.

Laat je gasten bijvoorbeeld op kurken of stenen schrijven. Ik heb het uitgeprobeerd, ziet er gaaf uit, maar schrijft lastig! Of laat ze allemaal een mooie wens op een papiertje schrijven en stop ze in een decoratieve fles. Maak een houten puzzel en laat iedereen een stukje beschrijven. Samen puzzelen en zo kun je de dag een beetje herbeleven!

Neem een spel JENGA en laat de gasten op de JENGA stenen schrijven. Ga je later het spel spelen met elkaar, dan kom je alle lieve wensen steeds opnieuw tegen.

 

Maar je kunt er ook iets groots van maken wat je aan je muur kunt hangen na afloop. Neem de hartjes van helemaal boven aan de blog! Iedereen schrijft op een hartje en daarna plak je het perfect naast elkaar op een canvas doek.

Kortom genoeg ideeën, kijk gauw op pinterest en je ziet nog veel meer ideeën voorbij komen!

Pin It