Zoek jij een fotograaf, maar weet je niet welke je wilt kiezen? Kijk dan mee op de pagina van fotograafkiezen.nl. Hier kun je verschillende fotografen vinden met voorbeeldfoto’s.

Irene van de website: fotograafkiezen.nl, benaderde mijn bedrijf om te vragen of ze mijn bloemen mocht benoemen in haar blog! Natuurlijk mag dat. Het artikel dat ze geschreven heeft, is bedoeld voor bruidsparen die uit de regio Eindhoven komen, of daar willen trouwen. Natuurlijk zullen die bruidsparen ook op zoek zijn naar andere leveranciers voor hun bruiloft, zoals bruidsmode, catering, juweliers, weddingplanners, bakkers, bloemisten etc.

Daarom staan er ook bedrijven bij vermeldt die mooie bruidsboeketten, taarten of ander bruilofts-moois te bieden hebben. Bekijk deze website maar eens rustig, wie weet staat de fotograaf erbij die jij graag zou willen voor jullie bruiloft.

Want 1 ding is zeker: bezuinig niet op je fotograaf, je maakt je trouwdag maar 1 keer mee! En jullie bruidsfoto’s zijn een prachtige herinnering, zeker als de fotograaf precies weet hoe ze alles vast kan leggen om jullie liefde zo mooi mogelijk weer te geven.

Succes met kiezen!
Liefs Daphne

 

Pin It