Wat een geweldig initiatief! Een plek om even uit te rusten, leuke cadeaus te kopen – vooral vintage en handgemaakt-, maar vooral om contact te maken met elkaar.

Anneke Simons is sinds kort de trotse eigenaresse van deze woonkamer annex cadeauwinkel. De winkel is gevestigd in Roermond aan de Bakkerstraat 16. Ik wil jullie graag meenemen in de droom van Anneke, maar omdat ze dat zelf zoveel beter kan vertellen, kunnen jullie haar verhaal in het onderstaande kranten bericht meelezen:

plek 3

Ik draag dit initiatief een warm hart toe en daarom wilde ik graag een mooi boeket of bloem maken voor in de nieuwe winkel van Anneke. Ze had oudroze, okergeel en olijfgroen als kleuren opgegeven.  Het zou gaaf zijn als de bloem op verschillende plekken in de winkel tot z’n recht kwam en de gezelligheid en geborgenheid van de winkel zou benadrukken. Dat is best een uitdaging voor een gewone bloem, dus ik besloot om een hele grote bloem te maken. Het is  de “zonnebloem” geworden, maar dan in het oud roze:

De zonnebloem heeft een doorsnede van 20/25 cm en is zo’n 50 cm hoog. gemakkelijk neer te leggen of in een mooi wijnfles te presenteren. De zonnebloem heeft stiksels op al haar bloemblaadjes en heeft ijzerdraad om de blaadjes zo te vormen dat de bloem haar sierlijkheid en natuurlijke uitstraling behoudt.

Ik ben benieuwd wat Anneke ervan gaat vinden ;-) Mocht je nog geïnteresseerd zijn, in een van mijn vorige blogs kun je dezelfde bloem zien, maar dan in zonnebloem geel: Lees je mee?

Liefs Daphne

 

Pin It