Evelien uit België had een wens, een elegant boeket vol met crème, beige en grotenbruine- bloemen. Zou ik dat boeket kunnen namaken?

Het was niet zomaar een opdracht. Het was nieuw, uitdagend en eigenlijk ook best wel spannend vond ik. De foto die Evelien stuurde, had allemaal bloemen die ik nog niet eerder gemaakt  en ook in kleuren die ik nog niet eerder gebruikt had. Daarom heb ik voor Evelien eerst allemaal voorbeeld bloemen gemaakt. En natuurlijk meteen een Pinterest bord om deze foto’s op te zetten.

De kleuren bruin, beige en creme met groen accenten worden verwerkt in dit boeket. Ook wil Evelien heel graag zoveel mogelijk pareltjes verwerkt zien in het boeket. Om het boeket goed in evenwicht te krijgen qua kleur, soort bloemen en verdeling van de pareltjes heb ik het boeket regelmatig gefotografeerd zodat Evelien goed kan zien hoe de vorderingen zijn.

Dit is het prachtige eindresultaat. Een elegant bruidsboeket met subtiele details. Ik ben super benieuwd naar de trouwfoto’s. Zodra deze er zijn dan laat ik het jullie uiteraard weten!

Tot de volgende keer!
Liefs Daphne

Wil jij dit ook?neem gerust contact met mij op via deze link.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Pin It