Hallo, Daphne, ik heb jouw interieur gevonden op internet en ik vond het zo prachtig, zouden wij van het eindhovens dagblad foto’s mogen komen maken bij jou thuis?

Toen was het even stil aan mijn kant van de lijn, ja natuurlijk mag dat! Gaaf zelfs.

En nog diezelfde week stond Lisette voor de deur met een gezellige fotograaf om foto’s te maken van ons huis. Een klein misverstand, ik dacht dat ze alleen voor de woonkamer kwamen en die hadden we netjes opgeruimd.

echter ze kwamen ook alle andere kamers fotograferen, dus even wat losse kleding en pyjama’s aan de kant, een weggetje maken door de kamer van Pelle en het bed maar even dicht geslagen op zolder, dat ziet er allemaal toch net wat mooier uit.

Bronvermelding: Eindhovens dagblad
Foto’s: Jurriaan Blake en Kees Martens
Tekst ED: Lizette van Neer

en goed we waren voorbereid, maar als je dan op 14 mei in de krant staat en verschillende mensen uit Groningen, Rotterdam, Enschede enz je mailen, appen en FB-berichten sturen omdat ze je in de krant hebben zien staan, dan is dat toch wel heel verrassend. Het stuk bleek zo leuk gevonden door de redactie dat het landelijk is geplaatst!

Ik kreeg gisteren zelfs een vraag welke kleur geel we hadden gebruikt op de muur! Nou voor wie het wil weten ;-) het is “intens geel” van de PRAXIS. Enne die leuke tekst op de roze muur is natuurlijk niet echt! (ja ja er zijn mensen die dat dachten ;-)

Tot de volgende keer weer!
Liefs Daphne

Pin It