Voor al mijn trouwe lezers een heel gelukkig nieuw jaar toegewenst! Met mooie dromen en nieuwe ideeën en veel liefde natuurlijk. Voor elkaar en voor alle anderen om ons heen.

Het afgelopen jaar heb ik een duidelijk keuze gemaakt. Be-flowerd gaat echt een richting krijgen. Van een startende webshop met sieraden, haarspeldjes en ander leuks in 2012, heb ik besloten om vanaf juli 2014 echt de bruidswereld in te stappen.

Ik heb een nieuw logo en mooi promotiemateriaal laten maken en ik heb deze nieuwe website vorm gegeven met duidelijke teksten en foto’s. Deze website heeft ook plek voor blogberichten en daar lees je er nu dus 1 van! Het voelt heel fijn om nu een duidelijk doel te hebben. Natuurlijk gaat zo’n keuze niet zonder slag of stoot. Is deze stap wel zinvol of rendabel schiet er door mijn hoofd. Past deze stap bij het doel dat ik in 2012 had met de webshop: namelijk een gelukkiger mens worden, met meer tijd en energie voor mijn lieve zoon en gezin.

Ik kan volmondig zeggen: Ja dat past er helemaal bij! Er is de afgelopen 2 jaar zoveel gebeurd met de webshop. Ik heb nieuwe mensen leren kennen, steeds meer geleerd over bedrijfsvoering, reclame maken, hoe verkoop ik mijn producten en hoe verwerk ik het prachtige wolvilt tot steeds mooiere bloemen. Dat kost veel tijd en energie. Op een gegeven moment was ik alleen nog maar bezig met bedrijfsvoering en op beurzen staan om te verkopen. Ik maakte me continu zorgen over mijn voorraad en of ik wel voldoende tijd had om alles te maken. Mijn zoon zei me zelfs dat ik alleen nog maar met “die bloemetjes” bezig was. Tijd om het anders aan te pakken dus!

Een website volledig gericht op bruidsbloemen, accessoires van wolvilt en geluksengeltjes. En werken in opdracht waardoor de webshop nagenoeg leeg is. Mijn bruidsbloemen die ik in opdracht maak, hoeven namelijk nooit op voorraad te zijn. Daarnaast kan ik met vrolijke mensen aan de slag die weten wat ze willen en daar ook volledig voor gaan. Het is heerlijk om iets moois te maken voor twee mensen die van elkaar houden. En het is nog mooier om dan te ontdekken, hoe gelukkig deze twee mensen worden van de bruidsbloemen die ik gemaakt heb, speciaal voor hen. Het kiezen voor bruidswerk geeft rust, want ik hoef mijn voorraad niet aan te vullen (behalve met voldoende wolvilt uiteraard). Ik voel me weer opnieuw gelukkig en hoop dat ik nog vele bruidsparen en bruidskinderen blij mag maken met datgene wat ik het liefste doe: vilten bruidsbloemen maken!

Wie weet wel voor jou!

liefs Daphne

Pin It