“Zijn er ook patronen te krijgen van jouw prachtige bloemen?”, is een veel gestelde vraag.

Natuurlijk heb ik patronen van al mijn bloemen. Op die manier hoef ik niet iedere keer het wiel uit te vinden….Sommige patronen heb ik gevonden op internet, maar de meeste werk ik zelf uit door bloemen uit elkaar te halen en daar patronen van te tekenen.

De patronen die ik met jullie wil delen staan in de webshop, deze bloemen zijn prima na te maken volgens de duidelijke gebruiksaanwijzing. Ook staan er foto’s bij de werkwijze, zodat je goed kunt zien hoe het bloempje eruit moet gaan zien. Deze patronen worden regelmatig gekocht en dan ben ik natuurlijk erg benieuwd hoe al die bloemen eruit zien.

Dat het goed lukt, blijkt wel uit de leuke berichten die ik toegestuurd krijg als klanten de DIY pakketjes uit de webshop gekocht hebben. Zelfs met foto’s van hun voorbeelden! Gaaf om te zien toch?

Af en toe geef ik workshops. Er zijn verschillende workshops te volgen: geluksengeltjes of gelukspotjes maken, een bloemstukje maken enz.
Tijdens deze workshops krijg je uitleg hoe je het een en ander kunt maken.
Neem de potjes met vilten bloemen: we maken met z’n allen verschillende bloemsoorten, die we op een “bolletje aarde” plakken. Dit bolletje aarde met bloemen, kun je in een aardewerk potje doen of een oud kopje. Super leuk als versiering in je huis, als cadeautje of gewoon omdat je er zin in had om iets leuks en creatiefs te doen.

De cursisten krijgen materiaal en/ of patronen waarmee ze zelf aan de slag kunnen. Uiteraard ben ik in de buurt om uitleg te geven, hoe ze de bloemblaadjes moeten knippen en hoe ze de bloemen het beste in elkaar kunnen zetten. Ook kijken we met elkaar welke kleuren het mooist bij elkaar passen of juist niet. Ik heb geen cursusruimte, dus ik geef de workshops tijdens beurzen, op een ladiesnight en op aanvraag bij de klant in huis.

Interesse? Mail me even via het contactformulier!

Wil je meer weten over de werkwijze?  Meer inspiratie nodig?

Pin It