De Iris staat symbool voor mannelijkheid, wijsheid, optimisme en vertrouwen.
Tevens voor hartstochtelijk vuur en ‘vriendschap met jou betekend veel voor me’.
De Iris heeft haar naam te danken aan de Griekse godin Iris, de regenboog.
De regenboog is de verbinding, de boodschapper / vriendschap, tussen God(en) en de aarde.

En als je dat allemaal weet, dan wil jij vast ook een Iris bloem in jouw huis. De Iris is weer een nieuwe creatie van be-flowerd, uitgevoerd in wolvilt met stiksels.
De bloem is vast gezet op een stukje snoeihout, waardoor ze haar natuurlijkheid en uitstraling behoudt. Geen enkele bloem is hetzelfde, vanwege het feit dat ze helemaal hand gemaakt is.

De Iris is prachtig met een satijnen lint eraan om tijdens jullie bruiloft als solitaire bloem te dragen. Ze staat prachtig in een vaas in haar eentje en met andere bloemen uit het assortiment van be-flowerd krijg je een mooie bos.
Natuurlijk kun je de bloemkleur en de kleur van de bladeren zelf kiezen. Misschien is een bepaalde kleur jouw lievelingskleur, dan maak ik de Iris in de kleur die jij het allermooiste vind.

Ben je door deze bloem geïnteresseerd geraakt in wat vilten bloemen voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust eens een kijkje op de website of neem contact met me op. Ik zou het leuk vinden om voor jou vilten bloemen te mogen maken.

[separator type=”top”][/separator]

Wil je meer weten over de werkwijze? Of heb je een vraag? Meer inspiratie nodig?

Bewaren

Pin It