Floor en Tobi hebben een fantastische trouwdag gehad. Iedere gast heeft van hun een prachtige corsage gekregen. Deze corsage zal een prachtig aandenken zijn aan deze mooie dag.

Ik heb Floor en Tobi ontmoet op de Love and Marriage beurs in Den Bosch en ze gaven aan interesse te hebben in een bloem voor in het haar en misschien voor corsages. Floor was goed voorbereid, want ze had de staaltjes van haar bruidsjurk al bij zich, zodat we al konden kijken naar kleuren vilt die daar bij zouden passen.

Na de beurs zijn ze meteen langs gekomen in mijn atelier en hadden ze zich inmiddels meer verdiept in mijn bloemen via de website. Eigenlijk wilde Floor ook wel een hele mooie polscorsage en een corsage voor Tobi zou ook te gek zijn.

Samen hebben we de kleuren bekeken en gekeken welke bloemsoorten we mooi vonden passen. En weet je wat, ik mocht als eerste zowel de jurk van Floor zien via een foto en ook het pak van Tobi. Wat een eer! Niemand had dat nog mogen zien.

Nadat we de polscorsage, de corsage en de haarbloem helemaal bedacht hadden, kwamen we nog op “bedankjes”. Doen we dat nu wel of juist niet? Tobi en Floor wisten het niet zeker. Bedankjes en corsages zijn bij elkaar best duur. Samen kwamen we al pratende op het idee om corsages te gebruiken als “bedankjes”. Voor iedere gast zou er een corsage komen met een magneet en deze zou verpakt in een zakje met een mooie sticker.

Floor en Tobi gaan aan iedere gast een corsage geven met de woorden “wat fijn dat je er bent”. Op deze manier zouden ze alle gasten spreken, kreeg iedereen een warm welkom en hebben de gasten ook nog een aandenken aan deze mooie trouwdag.

Dit is het eindresultaat, de trouwfoto’s kun je zien op de de speciale pagina van mijn website waar alle bruidsparen hun trouwfoto’s met mij delen: Trouwfoto’s

Zoek jij ook prachtige bloemen, die helemaal aangepast zijn aan jullie wensen en/ of thema? Neem gerust contact met me op! Via het contactformulier.

Liefs Daphne

Pin It