Marieke wilde dolgraag een heel mooi bruidsboeketje met vilten roosjes voor haar dochter. Het liefst met kant aan de onderkant.

Zo leuk dat steeds meer bruiden mijn bedrijf kunnen vinden via internet en bruidsbeurzen. Zo ook Marieke. Ik heb kennis gemaakt met Marieke op de Sounds of Love trouwbeurs in Veldhoven Koningshof. Ze had de ringbloemen gezien en ze wilde twee ringbloemen voor haar twee bruidskinderen laten maken.

Ik heb haar gegevens genoteerd en niet veel later kwam ze bij mij op bezoek om de kleuren voor de ringbloemen uit te zoeken en een keuze te maken welke bloemsoort het zou worden.

Het zijn anemonen geworden in prachtig blauw met wit. We hebben er samen voor gekozen om de kleuren zo te combineren dat het twee verschillende ringbloemen zijn geworden. Met behulp van de lintjes kan er een ring in het hartje van de bloem vast geknoopt worden.

Maar ja een ringbloem is maar even leuk dacht Marieke…Haar lieve dochter zou het natuurlijk nog gaver vinden als ze ook een bruidsboeketje mocht vast houden. Dus daar hebben we samen naar gekeken. Wat zou het mooiste zijn.

Kijk hier maar eens naar het resultaat:

Ze zijn er hoor de trouwfoto’s, lees je mee op hun eigen pagina? Wil jij nou ook dolgraag jouw bruidskinderen blij maken met een ringbloem of boeketje? Neem dan geheel vrijblijvend eens contact met met op.

Tot gauw, Liefs Daphne

Pin It