Een bruidsboeket van vilt: een “Bijzonder Blijvend Bruidsboeket” als aandenken aan jullie mooiste dag!

Een bruidsboeket is voor jou als bruid heel belangrijk. Je wilt graag dat het bij je past, dat je gasten jouw bruidsboeket, het mooiste boeket vinden, dat ze ooit gezien hebben. Je zou het liefst willen dat jouw bruidsbloemen symbool staan voor jullie liefde.

Eigenlijk zou je willen dat zo’n boeket niet alleen tijdens je trouwdag mooi blijft, maar het liefst erna ook nog een hele tijd schittert. Je trouwt ten slotte maar 1 dag en dan blijkt in de meeste gevallen dat jouw bruidsboeket ook maar 1 dag kan meegaat. Bloemen die bruin worden, blaadjes die uit je boeket vallen en soms maak je je flinke zorgen over hoe het boeket er na een paar uur “sjouwen” uit gaat zien…..
Dat vond ik zo jammer. En dat geeft heel veel bruiden zo’n onrustig gevoel, dat ik op het idee ben gekomen om bijzonder blijvende bruidsboeketten te maken. En dan niet van echte bloemen, maar van vilt. Een bruidsboeket van vilt dus!
(Heb je nou toch gekozen voor een boeket met echte bloemen kun je via deze link kijken hoe je ze het beste kunt bewaren.)

Wat nou zo super is van een bruidsboeket van vilt, is dat ze op de dag zelf dus niet super voorzichtig behandeld hoeven te worden. Je kunt ze rustig even neerleggen zonder dat er blad van je kostbare boeket afvalt. En na je grote dag, hoef je ze niet in het water te zetten om het boeket goed te houden, nee hoor. Je zet jouw vilten bloemen weg in een glas of vaasje (zonder water) en morgen staan jouw bruidsbloemen er nog net zo mooi bij als op jouw trouwdag.

Lijkt het jou – na het lezen van deze blog – ook geweldig om een bruidsboeket van vilt aan te schaffen, of weet je het nog niet zeker maar ben je geïnteresseerd geraakt? Kom dus gerust even kijken op de website naar de mooiste ideeën voor jullie bruiloftsfeest en naar de verschillende voorbeelden.

Inschrijven voor de nieuwsbrief  is ook interessant, want daarin geef ik regelmatig tips en Do It Yourself ideeën om jullie bruiloft nog mooier te laten zijn.

 

Pin It