Manon en Guido wilden heel graag een bruidsboeket van Be-flowerd. Ze hadden mij ontmoet op de Love and Marriage beurs in Eindhoven en het klikte meteen. Een afspraak was snel gemaakt…

Bruidsboeket met klaprozen en calla's

Manon en Guido leerde ik kennen op de beurs in Den Bosch. Zij wilden echt graag iets heel anders op hun trouwdag en daar pasten mijn bloemen bij! Ook de geweldige Trouwbustilburg van Patricia hebben ze meteen geboekt tijdens de Love and Marriage beurs!

Op deze pagina van be-flowerd, kun je hun trouwfoto’s zien! Manon en Guido zijn een paar keer bij mij thuis geweest om alles goed door te nemen en te bespreken. Samen hebben we de bloemen uitgekozen, hebben we bedacht wat het mooiste bruidsboeket zou zijn en hoe we de corsages voor de gasten eruit zouden laten zien.

Zodra we met elkaar tot het mooiste idee zijn gekomen, ga ik aan de slag. Als een bruid ook op pinterest zit (en dat is best vaak het geval ;-) maak ik een verborgen bord aan, waarop ik de foto’s plaats van de bloemen die ik al gemaakt heb. Omdat de foto’s dan allemaal op 1 bord staan, kun je ze gemakkelijk laten zien aan familie of vrienden en hoef je niet steeds op je smartphone te zoeken en te scrollen om datgene te vinden wat je zoekt. Super handig dus en niemand anders kan het zien!

Kortom, het was weer een super leuke opdracht!

Liefs Daphne

Wil jij dit ook?neem gerust contact met mij op via deze link.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Pin It