Kiezen voor elkaar, kiezen voor “voor altijd samen”.

Dit lieve bruidspaar wilde trouwen op hun manier. Hun zoontje en dochter waren daar heel belangrijk bij. Ze wilden heel graag trouwen met een vilten bruidsboeket van be-flowerd. Heerlijk om te horen natuurlijk!
De kleur van de jurk was het uitgangspunt voor de bloemen in het boeket en voor de haarspeld voor hun lieve dochter. Dit bruidsboeket bestaat uit 7 bloemen in twee verschillende modellen.

De witte bloemen uit één kleur hebben met de hand gevouwen blaadjes. Deze bloemen zijn gebaseerd op oosterse vouwkunsten. De andere bloem heeft 2 kleuren blad. Alle bloemen hebben een hartje met een broderie bloempje. De middelste bloem is afgewerkt met glimmende kraaltjes in de kleur van het vilt en de jurk.

Voor hun lieve zoon een corsage die hem aanspreekt, namelijk een oude volkswagen kever van vilt.
Voor de bruidegom een calla. Dat is zijn lievelingsbloem. De corsage kan met een magneet vast gezet worden zodat er geen gaatjes ontstaan in de kleding.

Ze hebben een heerlijke dag gehad met hun familie en vrienden. Een dag om nooit te vergeten. Dank je wel lief bruidspaar, dat be-flowerd er deel van uit mocht maken.

Ga jij nou ook binnenkort trouwen en heb jij ook je zinnen gezet op blijvend bijzondere bloemen van be-flowerd? Mail me gerust via het contactformulier.

Pin It