Be-flowerd gaat op haar eerste bruidsbeurs staan!

Sinds januari 2014, ben ik me volledig aan het toeleggen op vilten bloemen. Avond aan avond ben ik bloemen aan het bekijken en aan het “omzetten” in vilt. Soms met goed resultaat, soms met teleurstellend resultaat en soms met een geweldig resultaat. Natuurlijk wil ik steeds meer bruiden en bruidsparen benaderen met de mogelijkheid om een bruidsboeket in het vilt te laten maken.

En wat is dan een betere plek dan een bruidsbeurs? Er is veel keuze in bruidsbeurzen dus ik vond het moeilijk om de juiste bruidsbeurs voor be-flowerd uit te zoeken. Inge Bergakker heeft me overtuigd met haar persoonlijk voorkeur voor vilt en interesse in mijn werk. Ook de kleinschalige opzet van de Bridal Fairs en Kasteel Heeswijk waar de beurs gaat plaats vinden, trokken mij enorm aan.

Tekst die op hun website te lezen is: De bruidsbeurzen vinden plaats in exclusieve, stijlvolle en onderscheidende trouwlocaties. Voor Bridal Fairs gaat het om het creëren van een platform waar bruidsparen samenkomen met de trouwlocatie en gerenommeerde leveranciers uit de trouwbranche. Een kwalitatieve diversiteit wordt aangeboden aan de bruidsparen en er wordt uitgebreid de tijd genomen voor elkaar.

Op maandagavond 22 september 2014 is het zover: van 18.30 tot 21.30 kun je je laten verrassen door verschillende bedrijven die uitblinken in hun persoonlijke aandacht voor jullie bruiloft. Ik zou het erg leuk vinden als je zou komen kijken.

Speciaal voor deze avond heeft be-flowerd een leuke verrassing: Iedereen die zijn of haar mailadres achterlaat tijdens deze avond, ontvangt een klein presentje met een fijne aanbieding. Wat de aanbieding is hoor je op deze avond! Je kunt je inschrijven voor deze exclusieve avond via de volgende link.

Ps: een verslag van de avond zelf komt in mijn volgende blog aan de orde.

Pin It