Trouwen omdat je elkaar op latere leeftijd ineens gevonden hebt en je met elkaar nog een heel leven voor je ziet!
Daarom wilde Freddie en Willie elkaar hun “ja-woord” geven!

Willie wist al heel lang wat ze graag wilde. Veel bont gekleurde bloemen van vilt. En of ik dat voor haar wilde maken. Samen met Freddie is ze meerdere keren komen kijken om de bloemen te bewonderen. Het boeket heeft “vele gezichten” gehad. De juiste kleuren, de juiste verhouding, de juiste bloemsoorten. Het kostte wat gepuzzel, maar dit prachtige resultaat is het absoluut waard geweest.

Willie schrijft op mijn website:

“Bedankt voor de mooie boeketten die je hebt gemaakt voor onze bruiloft!!
Zowel ik als onze 3 bruidsmeisjes waren er erg blij mee en de boeketten zijn nu een mooie herinnering aan en prachtige dag!
We zijn vriendelijk geholpen en je hebt ons goed op de hoogte gehouden van de vorderingen. Ik was er zo door geïnspireerd dat ik zelf alle versieringen voor onze dag ook van vilten bloemen heb gemaakt….
Dank je wel voor alles Daphne..”

De foto’s zijn gemaakt door “Aga Tomaszek Photography“.  Ik vind ze echt zo mooi! Heel gaaf dat ik deze foto’s mag gebruiken op mijn website. Zo komen de vilten bloemen extra mooi tot hun recht.

De foto helemaal rechts zijn de 3 boeketjes die ik mocht maken voor de 3 bruidsmeisjes. Zij droegen een jurk in deze paars-tint, waardoor de boeketjes er prachtig bij pasten.

Heb jij nou ook speciale wensen voor jullie bruiloft? Zoek jij ook een boeket bloemen dat blijven bijzonder blijft? Ik kijk graag samen jou naar de mogelijkheden. Mail me gerust via info@be-flowerd.nl.

Liefs Daphne

Pin It