Op een kleine beurs in Kasterlee, kwam ik Peggy en Maarten tegen. Wat heerlijk om hen te ontmoeten, want ze waren zo enthousiast. Mijn bloemen dat was wat ze wilden. Daar krijg ik nou energie van!

We maakten een afspraak en ze wilden graag vanuit België langs komen. Omdat ze al een zoon hebben, kwamen ze als gezin. Het leuke was dat mijn zoon en die van hun dezelfde interesse hadden, namelijk computeren ;-). Dus Peggy, Maarten en ik konden rustig uitzoeken wat zij mooi vonden als bruidsboeket.

Peggy had al samen met Maarten op de website gekeken en ze vonden het Holland boeket super mooi. Maar dan zonder kant en met een klein roze detail. In ieder wit roosje heb ik een glimmende roze kraal gezet en het boeket is afgewerkt met blad in zachtgroen.

Prachtige foto’s van dit enthousiaste bruidspaar met hun zoon. Dank je wel Peggy en Maarten dat mijn bedrijf voor jullie blijvend bijzondere bruidsbloemen mocht maken. Heel veel geluk samen.

Liefs Daphne

Wil jij dit ook?neem gerust contact met mij op via deze link.

Pin It