Een boeket met gehaakte bloemen, een geweldig creatief boeket, aangevuld met extra bloemen van een bevriende bloemiste.

Ik ontmoette Silvia op een bruidsbeurs. Tijdens deze trouwbeurs raakten we aan de praat door onze gezamenlijke passie: bloemen maken. Zij ging bijna trouwen en wilde heel graag proberen om haar bruidsboeket zelf te maken maar dan met gehaakte bloemen.  Wat een geweldig idee. Ik was zo benieuwd en nieuwsgierig dat we contact hebben gehouden. Af en toe een mailtje over en weer over hoe het ging. Tussendoor stuurde Sylvia een foto van de vorderingen. Het werd steeds mooier.

Tussendoor had ik een afspraak met Saskia van Bloemen van Sas. Ik heb haar ontmoet tijdens een workshop/ leerdag met allemaal vrouwen die hun eigen bedrijf hebben en ook wij raakten aan de praat. Omdat Saskia redelijk in de buurt woonde, zou ik een keer langs gaan om te kijken welke samenwerking er mogelijk is. Zo gezegd zo gedaan. En toen vertelde Silvia net voordat ik naar Saskia zou gaan (is het nog te volgen), dat ze haar bloemen wilde aanvullen met echte bloemen en dat ze een mooie bloemiste had gevonden om dat te doen. En die bloemiste had haar verteld dat ze een bedrijf had ontmoet dat vilten bloemen maakte……

En zo bleek de wereld dus weer heel klein. Silvia’s boeket was klaar om helemaal compleet gemaakt te worden door Saskia. Hieronder zie je het resultaat, het is een boeket geworden om te koesteren. En nu krijg ik net geweldige foto’s toegestuurd van Silvia van haar boeket.
Fotocredits: Trouwdaginbeeld

Ik vind het echt heel erg mooi geworden. En bron van inspiratie voor iedere creatieve bruid. En zo zie je maar dat je ook met blijvend bijzondere bloemen van vilt of gehaakte bloemen tezamen met echte bloemen een prachtig aandenken maken voor jullie trouwdag.

Liefs daphne

Pin It