Bloomon, altijd verse bloemen in huis! Share the love.

Echte bloemen en ik, dat is wel een puntje hoor ;-) Ik vind bloemen prachtig maar “hangende kopjes” en “bruine blaadjes” vind ik erg vervelend en daardoor kan ik al snel uitgekeken zijn op een bosje bloemen.

Maar nu ben ik overstag gegaan voor iedere maand een vers bosje bloemen. Van Bloomon.nl. Ik krijg geen geld of zo voor deze blog, maar ik wil graag vertellen dat ik er echt blij van ben geworden! Het begon al op de website. Ze weten hoe ze je moeten aanspreken, hoe ze ervoor kunnen zorgen dat je echt een boeketje bij hen gaat bestellen.

Via instagram heb ik al meerdere bossen voorbij zien komen en ze zijn altijd mooi, dus kreeg ik gisteren mijn eerste boeket. Een grote lange bos met bloemen die ik al kende maar ook bloemen die ik nog niet eerder gezien had. En wat ik het allerleukste vond is dat er een boekje bij zat met de namen van de bloemen die in de bos verwerkt zaten. Leuk om te gebruiken op mijn website, dacht ik dus.

Ik wacht al in spanning af wat mijn volgende boeket bloemen gaat zijn. En weet je wat ook super handig is? Dat je op de website kunt aangeven wanneer je de bloemen wilt ontvangen, dat als je op vakantie gaat, je een keertje over kunt slaan en eventueel een keertje vaker of juist een keertje minder bloemen kunt bestellen.

Ik heb kaartjes die ik je kan sturen zodat jij een gratis vaas krijgt als jij ook deze bloemen in huis wilt. Laat maar even weten als je dat wil en dan stuur ik je de kaart met code toe.

Liefs Daphne

Pin It