Deze bruid kwam bij mij met de vraag: “Als ik jouw polscorsages nou geweldig vind, maar ik ze liever niet van vilt heb, kan dat dan ook?”

11219078_810091802402703_756066280224226329_n

In mijn vorige blog had ik al geschreven: de bruid die dit vroeg, ging in Italië trouwen en heeft haar bruiloft zo bedacht, dat ze heerlijk gaan genieten van een vakantie met hun gezin in Italië. Daarna komen er vrienden en familie naar hun bruidslocatie in Italië en dan gaan ze met z’n allen de plek helemaal versieren en aankleden. Alles vindt plaats in een rustige en relaxte sfeer waarin het bruidspaar echt kan genieten van alles om hun heen.

En nu dus de foto’s, die ik jullie had beloofd en gelukkig mocht gebruiken van dit bruidspaar:

Wat een sfeer, wat een mooie foto’s en die jurk! Ik vind het zo stoer dat dit bruidspaar volledig bij zichzelf is gebleven. Alle keuzes die ze gemaakt hebben, passen bij hen. Dat straalt aan alle kanten van de foto’s af.

En wat ben ik trots, dat ik voor hen de polscorsage en versieringen voor in het trouwkapsel heb mogen maken om hun dag net dat beetje extra te geven.

Wij zijn zelf getrouwd in 2007 en hebben destijds echt geprobeerd om ons niet gek te laten maken en zelf keuzes te maken die bij ons paste. Maar wat merkten we snel, dat dat heel lastig bleek te zijn, omdat er zoveel partijen waren die verwachtingen hadden.

Dit bruidspaar bewijst dat het echt kan! Dus lieve toekomstige bruiden/ bruidsparen: Kies voor jullie. Kies voor alles waar jullie hart blij van wordt en trek je vooral niets aan van allerlei goed bedoelde tips. Ideeën kunnen handig zijn, maar zorg ervoor dat ze van jullie blijven…..

Geniet van de voorbereidingen!
En voor dit lieve bruidspaar wil ik afsluiten met: Super dank je wel voor jullie vertrouwen in mij!

Liefs Daphne

Pin It