Reactie op mijn website van het bruidspaar:

Tijdens onze droomdag met onze twee lieve dochters wilden we graag dat zij een blijvende herinnering aan deze dag zouden hebben. Toen ik Daphne op een beurs zag staan met haar boeketjes wist ik het meteen: dat wil ik ook. We hebben toen voor onze meiden twee bruidsboeketjes laten maken. Daphne begreep mijn ideeën heel goed en hield me helemaal op de hoogte van het proces waardoor aanpassingen nog gewoon meegenomen konden worden. Dat was erg fijn. Om met z’n viertjes een geheel te zijn, heb ik voor mijn man een corsage van vilt laten maken en voor mij bloemen in mijn haar. Overal kwam de bloesem, die voor mij een symbolische waarde heeft, in terug. En nu kijken we er nog steeds met veel plezier naar omdat ze staan te pronken op de kast!

Bloemen voor de bruid

Voor de twee dochters, die de bruidsmeisjes mochten zijn, heb ik kleine bruidsboeketjes mogen maken in tinten roze. Met een klaproos, pioen, margrietje, een kleine artisjok en bloesembloempjes. Beide in verschillende kleuren, zodat de beide meisjes toch hun “eigen” boeketje hadden!

Om alles mooi bij elkaar te laten aansluiten, hebben Marieke en Tom ervoor gekozen om een corsage voor hem te laten maken met de bloesembloempjes en een haarkrans voor in het bruidskapsel van Marieke.

De foto van het bruidskapsel is van Underneath the apple tree

Meer foto’s van het bruidspaar en de hun bloemen vind je op de trouwfoto pagina van Marieke en Tom!

liefs Daphne

Wil jij dit ook?neem gerust contact met mij op via deze link.

Pin It