Stel je hebt een leuk vaasje, zo’n lief kleintje, maar ja je zet er nooit een bloempje in. Jammer toch? Be-flowerd heeft voor jou de oplossing: bloemen van vilt.

Iedere vrouw heeft wel van die potjes en vaasjes die echt fantastisch zijn in de winkel. Zo gaaf, mooi en goed van kleur dat ze deze potjes en vaasjes te pas en te onpas kopen. En dan kom je thuis en waar zet je ze dan neer?

Ineens zijn deze beauty’s net te klein, niet goed van kleur of er kan – zo’n vaasje heb ik  – geen water in. (Ik blijf het vreemd vinden een vaasje waar geen water in kan, maar ja ze schijnen dus te bestaan). Zo’n vaasje verdient een bloemetje en dan dus een bloemetje van Blijvend Bijzonder is. Geen water nodig, aanpassen aan je interieur en ook qua kleur aan te passen aan jouw wensen.

Dit is mijn vaasje, het is een snoezig hartje met allemaal gaatjes waar bloempjes in kunnen zonder steeltje. En dat is precies het probleem, als ik er echte bloemen in doe dan vallen ze er net zo snel weer uit.

Dus een prachtig exemplaar om bloemen van vilt in te zetten. Ik vind het een super vaasje geworden.
En jij?

Wil jij een vaasje laten vullen, zoek jij een mooie center piece voor op jullie bruidstafel of juist kleine boeketjes naast de borden op jullie feesttafel? Alles kan. Ik overleg graag met jou de mogelijkheden.
Liefs Daphne

Pin It