Ik ben natuurlijk dol op bloemen, dus overal waar ik ben en ik zie wat gaafs, dan moet het op de foto! Zo ook tijdens onze vakantie in Frankrijk.

Op vakantie wandelen we graag zoveel mogelijk dagen. Gewoon om er even helemaal uit te zijn, maar ook om in de natuur te zijn. Om te genieten van de bomen, bergen, rivieren om ons heen. Meestal lopen we zo rond de 10 km. Dat haalt onze zoon van 11 prima en is een mooie afstand. Brood en veel water mee en dan onze hoofden leeg maken.

Het is een prachtige bron van inspiratie om weer nieuwe bloemen te gaan maken voor prachtige boeketten, corsages en ander bloem-moois. Niet alle bloemen die ik op de foto zet zijn na te maken in vilt, maar het zijn nog steeds hele mooie plaatjes, toch?

In het bamboobos in Zuid-Frankrijk stonden bloemen die wel 25 cm in doorsnede waren. In fel rood, helder wit en prachtig roze. En die knop hieronder in het midden is een bloemknop (na de bloei) van een waterlelie! De natuur is zo prachtig!

Binnenkort komen er weer nieuwe ontwerpen van bloemen die ik ga delen met jullie. Dus nog even geduld en dan lees je wat ik met al die inspiratie heb gedaan!

Liefs Daphne

Wil jij dit ook?neem gerust contact met mij op via deze link.

Pin It