Bloemen en betekenis. Wil jij weten welke bloemen een betekenis hebben en wat die betekenis dan is? Lees dan het Beeldboek wat ik hiervoor speciaal heb gemaakt.

Het boek geeft prachtig beeldmateriaal van verschillende bloemen. De bloemen die erin staan, herken je vanuit je eigen vaas, de bloemenwinkel of misschien wel bij jou uit de tuin. Daarnaast heb ik de bloem in vilt toegevoegd zoals ik ze maak.
En dan natuurlijk hun betekenis erbij.

Er zijn nog veel meer bloemen, kleuren en combinaties die ik kan maken, of al gemaakt heb. Ook die bloemen zullen in een beeldboek komen. Een deel 2 misschien we ;-) Dit is het begin!

Via de volgende link: Beeldboek: bloemen en betekenis kom je op de pagina waar je dit geweldige beeldboek GRATIS kunt aanvragen na het achter laten van jouw e-mailadres.

En ik ga jouw e-mailadres nergens anders voor gebruiken, dat beloof ik. Als je toch op de hoogte wil blijven en van de blog berichten die ik schrijf en er geen één meer wilt missen, dan kun je je onder aan de pagina (in het roze vlak) inschrijven.
En heb je dat gedaan, dan krijg je iedere week mijn blogbericht in jouw postvak! Leuk toch? En afmelden is al net zo makkelijk, mocht je op een gegeven moment getrouwd zijn ;-)

Heb je nog vragen, of wil je heel graag originele bloemen laten maken door mij voor jullie trouwdag, neem dan even contact met me op via het e-mailadres: daphne@be-flowerd.nl.

Tot gauw.
Liefs Daphne

Pin It