Chantal mailt: “Weet je Daphne, ik hou niet zo van meisjesdingen, maar ik ga wel trouwen en ga zelfs in een jurk! Kun jij mooie bloemen voor mij maken in het leer?”

Super leuke opdracht: ik mag weer leren bloemen maken! Ik heb niet veel kleuren leer op voorraad, omdat ik leer gebruik van oude jassen en proefmonsters van meubelwinkels. Maar gelukkig kwamen we er toch uit, want Chantal wilde heel graag paars leer gebruikt zien.

De polscorsage is gemaakt van een paars leren klaproos, dahlia en kleine gerbera en zit op een lichtbruin leren armbandje. Dit bandje kan twee maal om je pols gedraaid worden en maak ik op maat van de pols van de bruid.

bloem van leer

De bruidsmeisjes kregen ook allebei een kleine polscorsage met een vrolijke gerbera op een roze elastiekje

bloem van leer

Ook kregen zijn twee grote klaprozen die als ringbloemen uitgevoerd zijn, dit maal zonder steel, maar gewoon voor los in de handen. Een ringbloem per bruidsmeisje. Deze ringbloemen zijn gemaakt van leren blaadjes gestikt op vilt. Met het lintje blijft de ring goed op haar plaats vast zitten.

Kijk je ook mee naar de trouwfoto’s van Chantal?

liefs Daphne

Wil jij dit ook?neem gerust contact met mij op via deze link.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Pin It