Ga jij trouwen en weet je al wie jouw getuigen mogen zijn? Maar weten zij het nog niet? Hoe leuk zou het zijn dat je ze met deze nieuwe kaartjes uit mag nodigen?

Liseth Blitz van BLITZ ONTWERPT is grafisch ontwerper en illustrator. Ik ken haar niet persoonlijk, maar via Facebook ben ik in met haar in contact gekomen. Ik zag haar kaartjes en dacht: wauw dat is super leuk om een blog over te schrijven. En dat vond Liseth ook leuk!

Liseth ontwerpt voor bedrijven en particulieren. En ook voor bruidsparen ontwerpt ze mooie originele trouwkaarten, menukaarten, Save-the-dates, Milestones kaarten, stickers, bedankjes en nog veel meer. Ben jij op zoek naar een origineel ontwerp, dat niet uit de boeken komt, maar speciaal voor jullie als bruidspaar persoonlijk wordt ontworpen en geïllustreerd? Neem dan eens een kijkje op haar site http://blitzontwerpt.nl

Deze leuke ansichtkaartjes ‘Wil je mijn getuige zijn’, zijn ook een ontwerp van BLITZ ONTWERPT. Hoe leuk is het om deze kaartjes te geven aan jullie aanstaande getuigen? Of om bij een klein cadeautje te voegen, terwijl je je getuigen vraagt? Ze zijn te koop op haar site http://blitzontwerpt.nl/portfolio/130/ansichtkaarten-wil-je-mijn-getuige-zijn, maar ik mag twee setjes weggeven!

Mail me via info@be-flowerd.nlwaarom jij een setje thuis gestuurd wilt krijgen en wie weet liggen ze binnenkort op jouw deurmat!

Leuk om te weten is dat BLITZ ONTWERPT nog veel meer originele ansichtkaarten verkoopt, waaronder een leuke mintgroen om bruidsparen te feliciteren, kijk hier maar eens: http://blitzontwerpt.nl/shop

Liefs Daphne

Pin It